Over JTFysio

Wat is JTfysio& Personal Training? Mijn naam is Jelle Tersmette, eigenaar en trainer bij JTfysio& Personal Training in Wijchen.

Bij training en leefstijl is er behoefte aan een goede opbouw en hoe beide goed gecombineerd kunnen worden. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij de juiste hulp en begeleiding geven. Hoe kan ik veilig beginnen met trainen? Hoe kan ik door middel van training mijn doelen halen? Hoe zorg ik er voor dat ik veilig train, met of na lichamelijke klachten. Deze en andere vragen worden in de praktijk steeds vaker gesteld. Vragen waar wij een goed antwoord op bieden.

Waarom trainen bij JTfysio& Personal Training? De kwaliteit en kennis van professionals en wat zij bieden op het gebied van training/ coaching wisselt sterk. Bij JTfysio& Personal Training staat goede begeleiding hoog in het vaandel. De bijzondere positie van JTfysio & Personal Training kenmerkt zich bij uitstek, doordat de kennis van de twee afzonderlijke specialismen Personal Training en Fysiotherapie samengevoegd zijn. Dat alles maakt JTfysio& Personal Training de plek om te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam!

Wat kun je verwachten

Een gedreven en gepassioneerde trainer die een op een begeleiding geeft met persoonlijke adviezen ten aanzien van training en leefstijl. Samen zetten we alles op alles om jouw doel te behalen!