Over JTFysio

Visie

Onze filosofie draait om persoonsgerichte aandacht, laagdrempelige toegang en makkelijke doorstroom tussen verschillende disciplines. Bij JTfysio& Personal Training is uw welzijn onze prioriteit. Wij geloven door beweging en gezondheid te omarmen, dat u kunt genieten van een leven vol energie en vitaliteit. Door meerdere aspecten binnen de gezondheid en sport te combineren voor een gezondere samenleving!

Missie

Bij JTfysio& Personal Training is onze missie eenvoudig maar krachtig: persoonsgerichte hulp bij gezondheid en bewegen voor elk persoon of organisatie. We geloven in het leveren van kwaliteit boven kwantiteit en het bevorderen van gemeenschappelijkheid. We begrijpen dat elk individu anders is, met unieke behoeften en wensen. Daarom bieden we maatwerk en ondersteuning die zijn afgestemd op uw specifieke situatie!

Onze reis begon met een visie om meerdere aspecten binnen de gezondheid en sport te combineren naar een gezondere samenleving. Bij JTfysio& Personal Training begrijpen we dat herstel en welzijn meer zijn dan alleen behandelingen. Onze passie voor innovatie en toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg hebben ons gebracht waar we vandaag zijn.

Bij JTfysio& Personal Training begrijpen we dat elk individu uniek is. Daarom geloven we in een gepersonaliseerde aanpak van behandelingen en trainingen. Onze ervaren professionals werken nauw samen met u om uw doelen te begrijpen en een plan te ontwikkelen dat specifiek op uw behoeften is afgestemd. Bij JTfysio& Personal Training staat persoonlijke aandacht voorop. We luisteren naar uw verhaal, begrijpen uw doelen en werken samen aan een plan dat werkt voor u. Onze passie is om mensen te helpen hun volledige kracht te realiseren door middel van beweging en gezondheid.

Bij JTfysio& Personal Training gaat het niet alleen om het behandelen van symptomen, maar om het creëren van een sterke basis voor uw algehele welzijn.

Onze kernwaarden

Bij JTfysio& Personal Training worden we gedreven door onze kerwaarden:

Patiënt- en Klantgericht: het belang van de persoon staat altijd voorop, waarbij de behandeling en training worden aangepast aan de individuele behoeften en doelen van elke patiënt of klant.

Empathie en respect: het respecteren van de unieke behoeften van elke patiënt of klant.

Transparantie: duidelijke en open communicatie met klanten en patiënten.

Integriteit: handelen met eerlijkheid en ethiek in alle interacties en beloften nakomen om de privacy en vertrouwelijkheid van patiënten- en klantgegevens te waarborgen.

Onze toekomst

Onze toekomst is gebouwd op onze geschiedenis van succes en onze voortdurende toewijding aan groei. We zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft en blijven streven naar innovatie, groei en vooruitgang naar een gezondere samenleving. We willen u helpen een actiever, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Bij JTfysio& Personal Training gaat het niet alleen om wat we bereikt hebben, maar om de impact die we kunnen maken. We nodigen u uit om ons beter te leren kennen en deel uit te maken van onze reis naar een gezondere en sportieve toekomst die leiden naar een gezondere samenleving.

Wat is JTfysio& Personal Training? Mijn naam is Jelle Tersmette, eigenaar en trainer bij JTfysio& Personal Training in Wijchen.

Bij training en leefstijl is er behoefte aan een goede opbouw en hoe beide goed gecombineerd kunnen worden. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij de juiste hulp en begeleiding geven. Hoe kan ik veilig beginnen met trainen? Hoe kan ik door middel van training mijn doelen halen? Hoe zorg ik er voor dat ik veilig train, met of na lichamelijke klachten. Deze en andere vragen worden in de praktijk steeds vaker gesteld. Vragen waar wij een goed antwoord op bieden.

Waarom trainen bij JTfysio& Personal Training? De kwaliteit en kennis van professionals en wat zij bieden op het gebied van training/ coaching wisselt sterk. Bij JTfysio& Personal Training staat goede begeleiding hoog in het vaandel. De bijzondere positie van JTfysio & Personal Training kenmerkt zich bij uitstek, doordat de kennis van de twee afzonderlijke specialismen Personal Training en Fysiotherapie samengevoegd zijn. Dat alles maakt JTfysio& Personal Training de plek om te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam!

Wat kun je verwachten

Een gedreven en gepassioneerde trainer die een op een begeleiding geeft met persoonlijke adviezen ten aanzien van training en leefstijl. Samen zetten we alles op alles om jouw doel te behalen!