Trainingen

Een op een training

JTfysio & Personal Training biedt persoonlijke- en individuele trainingen. Voor een beginnend sporter die graag veilig en verantwoord wil starten met trainen, maar ook voor een meer ervaren sporter die hulp nodig heeft bij het behalen van specifieke doelen. Na een uitgebreide intake procedure wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Daarna word je optimaal begeleid en geholpen met jouw doelen op het gebied van bewegen en leefstijl.

Trainen met of na een blessure

JTfysio& Personal Training zorgt voor een goede begeleiding tijdens of na een blessure. Het is logisch dat je angstig en/of onzeker bent en je afvraagt of het wel veilig en verantwoord is wat je doet. JTfysio & Personal Training kan je daarbij uitstekend helpen. Dus start met trainen onder deskundige begeleiding op het gebied van Fysiotherapie en Personal Training. Na een uitgebreide intake procedure wordt er een op maat gemaakt plan gevolgd.

Back in shape

Na de bevalling is het genieten van je kind en een nieuwe fase in je leven. Toch is het ook van belang om ook goed voor jezelf te zorgen in deze periode. Hierin kan JTfysio& Personal Training iets voor je betekenen. Je gaat werken aan een actief herstel van je lichaam en langzamerhand bouw je weer conditie op. Dit kan vanaf 6 weken na de bevalling (met goedkeuring van je verloskundige of gynaecoloog). Onder begeleiding wordt er voorzichtig gestart met sporten, waarbij vooral gekeken wordt naar het herstel van het lichaam, het verbeteren van de conditie en het opbouwen van fysieke en mentale power.

PT bij zwangerschap

Sporten tijdens zwangerschap? Dat kan prima met de juiste begeleiding! Je wilt je lichaam zo goed mogelijk verzorgen en sporten helpt daarbij. JTfysio & Personal Training zorgt voor een deskundige begeleiding in deze periode. Wist je dat sporten bijdraagt aan het voorkomen of verminderen van klachten tijdens de zwangerschap en dat het goed is voor het kindje?