Algemene fysiotherapie

Bij JTfysio& Personal Training zijn we toegewijd aan het verbeteren van uw fysieke gezondheid en welzijn door middel van hoogwaardige algemene fysiotherapie. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen herstellen van blessures, pijn te verlichten en uw mobiliteit te verbeteren, zodat u weer kunt genieten van een actief en pijnvrij leven.

Onze benadering

Wij geloven in persoonlijke zorg en behandeling op maat. Uw unieke behoeften en doelen staan centraal in ons behandelplan.

Deskundige therapeuten

Onze fysiotherapeuten hebben uitgebreide ervaring en zijn gekwalificeerd om u de beste zorg te bieden.

Evidentie-based praktijk

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en bewezen methoden.

Veilige en comfortabele omgeving

Wij streven naar een veilige en comfortabele omgeving waarin u zich op uw gemak voelt tijdens uw herstel.

Welke aandoeningen behandelen wij?

Onze algemene fysiotherapie richt zich op een breed scala van aandoeningen en klachten, waaronder:

  • Spier- en gewrichtspijn: of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn, kniepijn of andere gewrichts- en spierproblemen, wij kunnen u helpen.
  • Revalidatie na een blessure: na een blessure, operatie of ongeval helpen wij u om weer op de been te komen en uw functionaliteit te herstellen.
  • Houdingsproblemen: als u te maken heeft met houdingsproblemen, bieden wij therapie├źn om uw houding te corrigeren en pijn te verlichten.
  • Mobiliteitsproblemen: als uw mobiliteit is verminderd, werken we aan het vergroten van uw bewegingsbereik en het herstellen van uw mobiliteit.