Functionele training

Bij JTfysio& Personal Training geloven we in het belang van functionele training voor het verbeteren van uw dagelijkse bewegingen en algehele welzijn. Onze functionele trainingssessies zijn ontworpen om uw lichaam sterker, flexibeler en beter in balans te maken, zodat u kunt genieten van een actiever en gezonder leven.

Waarom kiezen voor functionele training?

Verbeteren dagelijkse prestaties

Functionele training richt zich op bewegingen en oefeningen die vergelijkbaar zijn met de activiteiten die u in het dagelijks leven uitvoert. Dit helpt u om beter te presteren in uw dagelijkse taken en activiteiten.

Versterking van de kernspieren

Onze training richt zich op het versterken van uw kernspieren, die een essentiƫle rol spelen bij stabiliteit, balans en houding.

Voorkomen van blessures

Functionele training verbeterd de algehele lichaamscoƶrdinatie en helpt blessures te voorkomen door het vergroten van stabiliteit en mobiliteit.

Met plezier in beweging

Functionele training maakt fitness leuk en boeiend, omdat het gevarieerde oefeningen omvat die zowel uitdagend als tevredenstellend zijn.

Onze aanpak

Bewegingsanalyse: we beginnen met het analyseren van uw bewegingspatronen en identificeren gebieden die verbetering behoeven.

Aangepaste oefeningen: we ontwerpen workouts die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

Variatie in training: we integreren een verscheidenheid aan functionele oefeningen en hulpmiddelen om de training boeiend te houden.

Progressie en voortgangscontrole: we volgen uw voortgang en passen de training aan naarmate uw functionaliteit verbetert.