Een-op-een training

Bij JTfysio& Personal training geloven we dat persoonlijke aandacht en begeleiding de sleutel zijn tot effectieve fitnessresultaten. Onze een-op-een trainingssessies bieden u de ultieme kans om uw fitnessdoelen te bereiken onder de deskundige begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers.

Waarom een-op-een training?

Individuele aandacht

Met onze een-op-een training krijgt u onverdeelde aandacht van uw personal trainer. Dit stelt ons in staat om uw specifieke behoeften, doelen en beperkingen te begrijpen en een trainingsprogramma op maat te maken dat perfect bij u past.

Op maat gemaakte workouts

Elke sessie is aangepast aan uw fitnessniveau, doelen en vooruitgang. U krijgt een training die is ontworpen om u uit te dagen en te laten groeien, terwijl het rekening houdt met uw individuele behoeften.

Maximale motivatie

Onze personal trainers zijn uw motivators! Ze zullen u aanmoedigen, u verantwoordelijk houden en u inspireren om het beste uit uzelf te halen, elke trainingssessie.

Efficiƫntie en effectiviteit

Met een-op-een training maximaliseert u uw tijd in de sportschool. U krijgt gerichte begeleiding om optimale resultaten te bereiken zonder verspilling van tijd en inspanning.

Wat kunt u verwachten

Persoonlijk trainingsplan: op basis van uw beoordeling maken we een op maat gemaakt trainingsprogramma

Hands-on begeleiding: uw trainer zal u stap voor stap door elke oefening leiden, uw techniek verbeteren en u aanmoedigen.

Fitnessbeoordeling: we beginnen met een grondige evaluatie van uw huidige conditie en doelen.

Voortgangscontrole: we houden uw voortgang bij en passen uw programma aan naarmate u sterker en fitter wordt.