Sportfysiotherapie

Bij JTfysio& Personal Training begrijpen we dat sporters unieke behoeften hebben als het gaat om blessurepreventie, herstel en prestatieverbetering. Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten staan klaar om atleten van alle niveaus te ondersteunen, van recreatieve sporters tot professionele atleten, zodat u uw sportieve doelen kunt bereiken en blessures kunt voorkomen.

Onze deskundigheid

Sport specifieke kennis

Onze sportfysiotherapeuten hebben diepgaande kennis van sportbewegingen, evenals de fysiologische en biomechanische aspecten van sport.

Preventie en prestatieverbetering

Wij bieden niet alleen behandeling voor blessures, maar ook programma’s voor blessurepreventie en prestatieverbetering.

Individuele beoordeling

Elke sporter heeft unieke behoeften. Wij voeren een grondige beoordeling uit om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.

Samenwerking met coaches

Wij werken nauw samen met coaches en trainers om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

Hoe wij kunnen helpen

Onze sportfysiotherapie omvat:

Blessurebeoordeling en behandeling: wij bieden snelle en effectieve behandeling voor sport gerelateerde blessures om u zo snel mogelijk weer in actie te krijgen.

Revalidatie na chirurgie: voor atleten die een operatie hebben ondergaan, bieden wij uitgebreide revalidatieprogramma’s om een veilig herstel te garanderen.

Kracht- en prestatieverbetering: wij ontwikkelen individuele trainingsprogramma’s om uw kracht, uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren. Advies over sportbeweging: onze sportfysiotherapeuten bieden advies over biomechanica, techniek en beweging om blessures te voorkomen