Orthopedische fysiotherapie

Bij JTfysio& Personal Training begrijpen we dat orthopedische aandoeningen en blessures uw mobiliteit en levenskwaliteit aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Onze gespecialiseerde orthopedische fysiotherapeuten zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg om u te helpen herstellen van orthopedische problemen en weer een actief, pijnvrij leven te leiden.

Onze expertise

Onze orthopedische fysiotherapeuten hebben uitgebreide opleiding en ervaring in de behandeling van orthopedische aandoeningen.

Evidentie- based praktijk

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en bewezen methoden.

Individuele benadering

Wij geloven in een individuele benadering van elke patiënt, waarbij we uw unieke behoeften en doelen in overweging nemen.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met orthopedische specialisten en andere zorgverleners om de best mogelijke zorg te bieden.

Welke aandoeningen behandelen wij?

Onze orthopedische fysiotherapie richt zich op de behandeling van een breed scala van aandoeningen, waaronder:

  • Orthopedische chirurgie: als u een operatie heeft ondergaan, helpen wij u bij het herstelproces en het terugkrijgen van uw mobiliteit.
  • Sportblessures: of u nu een professionele atleet of een recreatieve sporter bent, wij kunnen u helpen herstellen van sport-gerelateerde blessures.
  • Artrose: wij bieden behandelingen om pijn en stijfheid als gevolg van artrose te verminderen.
  • Rug- en Nekproblemen: onze therapieën zijn gericht op het verlichten van rug-en nekpijn en het herstellen van de wervelkolomfunctionaliteit.